Kansojenherra Oikealla ja oikeassa - Kansallisliberaalia pohdintaa

Fakta

Fakta

Olen v.1990 syntynyt Kemissä asuva insinööriopiskelija, jonka juuret ovat lähtöisin Rovaniemeltä. Olen toiminut Rovaniemen seurakunnan nuorisotyön avustajana viiden vuoden ajan ja pidän edelleen seurakuntien tekemää nuorisotyötä äärimmäisen hyvänä asiana, vaikka en enää kirkkoon kuulukkaan.

Politiikka on alkanut kiinnostamaan minua 16-vuotiaasta lähtien, alkaen orastavasta maahanmuuttokritiikistä laajentuen tiedon karttuessa kokonaiseksi maailmankatsomukseksi, johon voidaan yhdistää libertaarisia, oikeistolaisia ja konservatiivisia ominaisuuksia. Vastustan uskonnon tai politiikan varjolla suoritettua väkivaltaa, ja yleensä ottaen olen hyvin kyyninen kaikkien hyväksi markkinoitujen asioiden suhteen (eläinten oikeudet, reilu kauppa, ekologisuus).

Johtuen omasta porvarillisesta arvomaailmasta, en kykene arvostamaan jatkuvaa valittamista ja vinkumista, johon liian monet aikuiset ja kypsät ihmiset syyllistyvät. Nykyaikana valittamisesta ja uhriutumisesta on tullut melkeimpä muoti-ilmiö, jossa kukaan ei halua kantaa vastuuta omasta menestymisestään. Tämän takia vastustan kaikkea ihonväriin tai sukupuoleen liittyvää suosimista, kuten vasemmistolaisuutta ja feminismiä.

Kannatan terveellä moraalilla varustettua yhteiskuntaa, jossa omiin kansalaisiin luotettaisiin niin paljon, että sananvapauden, omistusoikeuden ja yksityisen aseenomistuksen ihanteet mahdollistuisivat. Omilla ansioilla ja ahkeruudella menestyminen vaatii tuekseen markkinataloutta, jonka näen olevan sivistyneen yhteiskunnan kulmakivi. Vastustan totalitarismia ja varsinkin kommunismia kaikissa muodoissa, sillä näen ne yksinkertaisesti barbaarisina ideologioina. Nämä mädät aatteet johtavat siihen, että ainoastaan röyhkeimmät, pelkureimmat ja julmimmat ihmiset pääsevät menestymään. Sivistyneen yhteiskunnan yksi tärkeimmistä tehtävistä on estää kyseisten väkivaltaisten liikehdintöjen valtaanpääsy.

 

19.9.2012

Tuukka Kuru

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

Toimituksen poiminnat

Sivut